Behandeling

Hoe werkt de behandeling van Ice Power?

Je kunt de gel gemakkelijk toepassen op de plaatsen op het lichaam waar pijn ondervonden wordt. Ice Power is gemakkelijk aan te brengen doordat de gel in een tube geleverd word. Je kunt een door jouw gewenste hoeveelheid gel op je hand smeren en vervolgens uitsmeren over de plek op het lichaam waar u last heeft. Vervolgens zal de gel langzaam in uw huid trekken en uw bloed sneller laten stromen. De gel is pijnstillend doordat het een verkoelend effect heeft, deze kou stilt de pijn. Het effect is echter wel dat u tegelijkertijd een ‘gloeiend’ gevoel ervaart. Dit zorgt voor een betere doorstroming van uw bloed waardoor uw spieren sneller herstellen.

Kan iedereen Ice Power gebruiken?

Ice Power kan door iedereen gebruikt worden. De gel is niet leeftijdsgebonden en heeft gewoon hetzelfde effect op jonge mensen als op ouderen.

Voedingssuplementen

Het gebruik van voedingssupplementen is erg populair de afgelopen jaren en is inmiddels een bewezen methode om goed voor je spieren en het menselijk lichaam te zorgen. Een voedingssupplement waar veel onderzoek naar gedaan is en veel voordelen biedt voor krachtsporters is creatine. Er zijn diverse soorten creatine verkrijgbaar waarvan creatine monohydraat als de standaard vorm wordt gezien. Klik hier om meer te lezen over creatine monohydraat. Creatine is net als Ice Power gel ook online verkrijgbaar bij verschillende web shops. Creatine kan onder ander zorgen voor minder verzuring in spieren.

Leave a Reply