Slim fit overhemd voor iedere slanke man

Herken je dat? Je trekt een overhemd aan, maar vanwege je tengere lijf, zit het overhemd veels te ruim. Het lijkt net of je een plunjezak over je hoofd hebt getrokken, alleen dan van katoen en in een mooi kleurtje. Het is de frustratie voor menigeen zeer slanke mannen: het vinden van een goed slank vallend overhemd.

 

Gelukkig is er een oplossing! Er zijn overhemden met een extra slanke pasvorm, het is de pasvorm Slim Fit. Slim Fit overhemden accentueren het lichaam en sluiten perfect aan op het bovenlichaam van een slanke man.

Een slim fit overhemd voor iedere slanke man

Slim fit is een slank vallende pasvorm. Slim staat voor slank. Fit voor pasvorm. Een slim fit overhemd valt nauw, slank en getailleerd op het bovenlichaam van de man. Een slim fit overhemd is niet alleen een draagbaar kledingstuk voor de tengere man, maar ook voor de gewone man. Althans een buikje is funest voor het slim fit overhemd. Dus daarmee is een slim fit overhemd alleen toebedeeld voor de slank gebouwde mannen.

 

Een slim fit overhemd is stijl, slank en subliem

Met een slim fit overhemd is iedere man stijlvol en modieus. Met een slim fit overhemd onderscheidt jij je meteen in de massa. De taille wordt geaccentueerd, waardoor de breedte van de schouders ook meer opvallen. En wie het T-figuur heeft, maakt het in deze wereld.

 

Uiteraard betekent een slank vallend overhemd niet dat het een nauw vallend overhemd is. Een slim fit overhemd moet goed op de schouders vallen, maar er moet voldoende ruimte zijn om je armen te bewegen. Een slim fit overhemd mag nauw op de taille vallen, maar niet zo nauw dat je jouw longen amper meer kunt vullen. Ten slotte moet een slim fit overhemd zodanig zitten dat de knopen niet elk moment open lijken te barsten.

 

Dus ja, een slim fit overhemd mag slank vallen, maar niet te slank. Dat verdoezelt het effect van een overhemd met een slank vallende pasvorm.

 

Een slim fit overhemd herkennen
Het herkennen van een slim fit overhemd vraagt geen ogen van een ervaren kledingmaker. Leg het overhemd op tafel. Indien het een slim fit overhemd is, zie je dat het overhemd in het midden een curve heeft die een ronding naar binnen heeft. Deze twee halve manen staan met de bolle kant naar elkaar toe.

Daarnaast kan je een slim fit overhemd herkennen aan de zoomen, de naden en aan de achterzijde. Een slim fit overhemd heeft aan de achterkant twee coupenaden. Met deze naden is het stof aangetrokken, zodat het overhemd getailleerd wordt.

 

Het slim fit overhemd is stijlvol voor iedere man
Een slim fit overhemd maakt iedere man stijlvol. Het is een ware smaakmaker. Slim fit overhemden zijn niet alleen maar eenvoudige eenkleurige overhemden, maar ze zijn ook beschikbaar in tal van kleuren, prints en patronen. Zo kan jij met slim fit ieder outfit nog uitdagender en spannender maken. Een voorbeeld van slim fit overhemden die uitdagend zijn, zijn de Prufuomo overhemden.