Brabo hockeystick

Brabo is al jarenlang één van de belangrijkste spelers op de hockeymarkt. Afkomstig uit het Brabantse Boxtel (Bra-Bo) was het merk al lange tijd populair bij Brabantse hockeyers en hockeyers die Brabant een warm hart toedragen, maar in de loop der tijd is Brabo uitgegroeid tot een speler op internationaal niveau.

Bekende hockeyers die spelen met Brabo zijn de Nederlandse internationals Maartje Paumen, Margot van Geffen, Jaap Stockmann, jeugdinternational Frederique Matla, maar ook de Belgische international Vincent Vanasch, de Australiër Tyler Lovell en de Argentijnse internationals Lucia von der Heyde en Rocio Sanchez Moccia spelen met een Brabo stick.

Brabo staat voor een complete collectie, het gebruik van hoogwaardige materialen, vernieuwende technologieën en een trendy (soms gewaagd) design. Het uitgebreide assortiment aan sticks biedt een passende stick voor iedere speler of speelster, van houten juniorsticks voor de allerkleinsten tot hoogwaardige en superstijve kunststof sticks met Textreme Carbon.

Het aanbod aan Brabo hockeysticks omvat zowel veld- als zaalsticks. Het nieuwste van het nieuwste is de ELB DF, het resultaat van samenwerking met onder andere Brabo-ambassadeur Maartje Paumen en sleep-expert Toon Siepman. De stick is een mix van diverse innovatieve technieken en heeft een unieke curve, een speciale holling aan de binnenzijde en een samengeknepen grip, die samen zorgen voor nog meer balsnelheid bij het slepen van de strafcorner.

Ook als je geen strafcornerspecialist bent, maar wel hoge eisen stelt de Brabo hockeystick kan je met Brabo goed uit de voeten. De Textreme Serie, gebaseerd op technologieën afkomstig uit de Formule 1 wereld, omvat zeer lichte, maar toch zeer stijve carbonsticks (die qua prijsklasse wel in het hoogste segment vallen). Maar ook de Traditional Serie belooft sticks waarmee je op het veld het verschil maakt, gemaakt van 100% carbon en verrijkt met de speciale Wrap Around Technology (herkenbaar aan de twee strepen boven de haak), die de stick op belangrijke punten extra stijfheid geeft en de duurzaamheid verhoogt. Het bijzondere bij Brabo Hockey is dat deze sticks ook verkrijgbaar zijn in junior-maten! Voor beginnende hockeyers is er de O’Geez collectie, die een keuze biedt uit houten hockeysticks versterkt met fiberglas in verschillende hippe designs. Speciaal voor junioren werd de G-Force Serie ontwikkeld, kunststof sticks met een smallere grip dan voor volwassenen en balanspunten die je krachten beter verdelen over de stick.