Fysiotherapie nodig in Beuningen of Wijchen?

U heeft al een paar weken last van uw rug, of een hinderlijke pijn in uw nek. Is het verstandig om die te bewegen, of juist niet? De fysiotherapeut geeft antwoord op deze en andere vragen, en helpt u lichamelijke klachten te verminderen of verhelpen. Wie in Beuningen of Wijchen woont, kan voor fysiotherapie terecht bij de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch. Een kleinschalige praktijk waar u verschillende specialisaties onder één dak vindt. Handig! 

Maak direct een afspraak

 

Wat doet een fysiotherapeut?

Pas als u lichamelijke klachten krijgt, staat u erbij stil hoe vaak u loopt, springt, rent of klimt. Wat is ons bewegingsapparaat eigenlijk complex! Voor problemen met bewegen kunt u terecht bij de fysiotherapeut. Hij of zij is zeer deskundig op het gebied van beweging en begeleidt bij uw herstel. Ook geeft de fysiotherapeut tips om klachten in de toekomst te voorkomen en adviseert hij of zij over een gezonde levensstijl. De fysiotherapeut voor Beuningen, Wijchen en omgeving bevindt zich in Nijmegen. Tijdens uw eerste afspraak bij Fysiotherapie Neerbosch neemt de fysiotherapeut uw klachten op en stelt een behandelplan samen. Daarna ziet u gedurende een aantal weken elkaar om de klacht te verhelpen.

 

Behandelingen bij Fysiotherapie Neerbosch 

Tijdens het traject voor algemene fysiotherapie kan uw behandelaar diverse technieken toepassen om de pijn te verlichten. Ook geeft hij of zij preventief advies zodat u zich een actieve levensstijl kunt aanmeten waarbij u verantwoord leert bewegen. Op die manier wordt herhaling van de klachten voorkomen. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij de praktijk in Nijmegen ook terecht voor:

  • Manuele therapie Marsman
  • Sportfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
  • Medical taping concept
  • Preventie beweeggroepen
  • COPD-behandeling

Bekijk alle behandelingen 

 

Fysiotherapie voor Wijchen en Beuningen

Voor inwoners van Wijchen en Beuningen bevindt deskundige fysiotherapie zich slechts op enkele kilometers afstand. De praktijk van Fysiotherapie Neerbosch ligt tegenover sportpark De Dennen en is gemakkelijk te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Bus 6 stopt, direct na binnenkomst van de wijk, voor de deur van de praktijk. Er werken 3 fulltime fysiotherapeuten die allen lid zijn van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). Zij staan ook geregistreerd in het Big en Kwaliteitsregister, en kunnen u niet alleen helpen met algemene fysiotherapie, maar ook met specifieke behandelingen zoals sport- en kaakfysiotherapie.

 

Heb ik een doorverwijzing nodig? 

U heeft geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig voor een afspraak bij de praktijk. Daarom kunt u snel beginnen met de fysiotherapie. De behandelaar voert eerst een screening uit om te beoordelen of u aan het juiste adres bent. Mocht dat niet zo zijn, kunt u wellicht toch beter eerst naar de huisarts in Wijchen of Beuningen gaan. Als u wel met fysiotherapie begint, zal de behandelaar uw huisarts blijven informeren over de voortgang, tenzij u aangeeft dat niet te willen.
Bel Fysiotherapie Neerbosch