Hyaluronzuur

Ik las laatst een artikel over bepaalde dingen waardoor wij ons graag laten beinvloeden om over te gaan tot koop. Dit waren er aardig wat, maar 2 typische aspecten uit reclames waren toch wel de witte doktersjas. Deze overtuigde ons dat de gene die in die jas stond wel van wanten moest weten. Die man heeft verstand van zaken, is erg slim en zijn kennis dient dan ook wel aangenomen te worden. Gek genoeg is het natuurlijk niets meer dan een acteur in een lange witte jas die ook zijn brood verdient. Een ander reclame cliche is het gebruiken van moeilijke namen die we niet echt begrijpen, maar die wel heel geavanceerd klinken. Een voorbeeld hiervan is de in de cosmetische wereld gebruikte term Q10+. Geen idee wat het nou precies is, maar het zal wel goed voor je zijn, anders dan adverteren bedrijven er niet mee. Q10 is een mooi voorbeeld van een aantal jaar terug, het enzym was de gouden oplossing voor rimpels. Door hun chemische opbouw hebben Q10 molecullen een voorliefde voor vettige stoffen. Dit co enzym zorgt er dus voor dat de huid weer soepel en zacht wordt.

Tegenwoordig hebben fabrikanten besloten dat Q10 niet meer voldoet aan de eisen van onbekend en veel te technisch omdat de meeste onder ons er al wat informatie over hebben opgezocht. Ze hebben dus massaal besloten om een nieuwe stof te promoten. Deze stof gaat door het leven onder de naam hyaluronzuur. Een stof die ook van nature in ons lichaam voorkomt en met name bekend is om haar smerende werking. Daarnaast kent de stof een bijzondere eigenschap, het kan namelijk tot wel 5 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden. Daardoor krijg je dus een stevige opvulling. Zo wordt het middel tegenwoordig gebruikt tegen rimpels. Een rimpelbehandeling met hyaluronzuur is in verhouding vrij goedkoop, zeer effectief en tijdelijk. Ook wordt hyaluronzuur gebruikt voor vollere lippen. Omdat de stof veel vocht vasthoud kan je zo stevige en volle lippen krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>