Alles wat je moet weten over dumbbells

Steeds meer mensen kiezen voor een training met dumbbells. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dumbbells zijn al meer dan 100 jaar erg geliefd voor het uitvoeren van krachttraining. Je traint jouw hele lichaam op intensief niveau en trainen met een dumbbell is veel effectiever dan bijvoorbeeld trainen met krachtapparatuur in de sportschool. Maar ook voor het verliezen van de nodige kilo’s zijn deze gewichten een fijne uitkomst. In de webshop van Sportshop.com heb je de keuze uit verschillende gewichtsklassen. Zo is er voor de beginnende en ervaren sporter meer dan genoeg keuze!

Kies uit diverse gewichtsklassen als je op zoek bent naar dumbbells

Of je nu al enige ervaring, nog geen ervaring of juist zeer ervaren bent met deze vorm van krachttraining, met dumbbells kan iedere sporter overweg. Let op! Wist je dat je voor iedere spiergroep een andere soort dumbbell nodig hebt? Zo heb je voor trainingen voor jouw triceps bijvoorbeeld minder gewicht nodig dan voor bijvoorbeeld jouw schouders en rug. Biceps curls, side bends en triceps extensions, het zijn allemaal voorbeelden van oefeningen die je met een van de dumbbells uit kunt voeren.

Kies uit verschillende vormen, zoals ronde schijven en hexa vorm

In de webshop van Sportshop.com heb je de keuze uit dumbbells in verschillende materialen. Denk hierbij aan vinyl in verschillende opvallende en leuke kleuren en varianten in het chroom. Ook zijn de gewichten verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals ronde schijven en een hexa vormige uitvoering. De dumbbells met hexa vorm bieden dankzij hun vorm extra grip op de grond bij iedere oefening en zijn, net als de klassieke ronde uitvoering, verkrijgbaar in verschillende gewichtsklassen. Plaats je op werkdagen voor 22.00 uur een bestelling in de webshop van Sportshop.com? In dat geval kun je jouw bestelling de volgende dag al in huis verwachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>